Joakim Englund – Köksmästare

joakimMitt namn är Joakim Englund och jag arbetar som köksmästare här på Ordenshusen. På mitt ansvarsområde ligger utmaningen i att göra din upplevelse här hos oss så välsmakande och minnesvärd som möjligt.

Jag har över två decenniers erfarenhet som kock och matkreatör med ett förflutet som gourmetkock som köksmästare på flera välkända restauranger i och runt omkring Göteborg. Jag har arbetat här i huset sedan 2004 och från 2007 står jag även som delägare i verksamheten.

Jag och min kökspersonal är väldigt stolta över att kunna presentera ett så mångsidigt utbud av menyer, bufféer och dryckeslistor för alla typer av tillställningar och smaker. Jag hoppas att ni kommer att hitta något som passar er bäst.

Har du funderingar kring hur vi kan göra just ditt evenemang till en oförglömlig upplevelse är du välkommen att kontakta oss på telefon 031-16 82 96.

Med vänliga hälsningar
Joakim Englund

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss på annat sätt så följer här en komplett lista:

Adress: Lundgatan 12, 416 61 Göteborg
Tel: 031 - 16 82 96
Kök: 031 - 16 81 20
E-post: info@ordenshusen.se

Lite kort om oss

I Ordenshusen tar vi emot allt från små till riktigt stora sällskap. Skall ni ha födelsedagsfest, bröllop eller kanske bara en liten bjudning så finns massor av plats att välja på.