Om oss

siaI de Ordenshusen tar vi emot allt från små till riktigt stora sällskap. Skall ni ha födelsedagsfest, bröllop, konferens eller kanske bara en liten bjudning så finns massor av plats att välja på.

Vårt fantastiska kök garanterar smakupplevelser och vår personal kommer alltid att ge er och ert sällskap den yttersta av service. Vill ni istället ha mat och personal till arbete eller hem så sköter vi naturligtvis allt tidskrävande och tråkigt arbete. Vår catering finns ju för att ni skall kunna ägna er åt era gäster.
Vi ser till att allt blir perfekt!

När ni kontaktar oss vet vi att det är något alldeles speciellt. Är det fest eller bröllop på gång, en konferens eller kanske en födelsedag? Då kan ni i lugn och ro lämna över ansvaret på oss!

Ring oss gärna för tidsbokning så vi får presentera olika lösningar vad gäller meny med passande dryck samt övriga arrangemang vi har att erbjuda till ett kuvertpris du kan acceptera.

Direktnummer till Sia 0708 – 80 46 25

Vill du komma i kontakt med oss på annat sätt så följer här en komplett lista:
Adress: Lundgatan 12, 416 61 Göteborg
Tel: 031 – 16 82 96, Kök: 031 – 16 81 20
E-post: info@ordenshusen.se eller kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss på annat sätt så följer här en komplett lista:

Adress: Lundgatan 12, 416 61 Göteborg
Tel: 031 - 16 82 96
Kök: 031 - 16 81 20
E-post: info@ordenshusen.se

Lite kort om oss

I Ordenshusen tar vi emot allt från små till riktigt stora sällskap. Skall ni ha födelsedagsfest, bröllop eller kanske bara en liten bjudning så finns massor av plats att välja på.