Menyförslag
Förrätt
Löjrom med sparriscreme, örtolja och krutonger
Varmrätt
Rosastekt ankbröst med stuvade murklor och savoykål, serveras med jordärtsskockspure samt portvinssky
Dessert
Vaniljparfait med kardemumma smaksatt bärkompott
Kontakta oss för priser & mer information.
Förrätt
Ankleverparfait med inkokta aprikoser och balsamikocaramell
Varmrätt
Helstekt kalvytterfilé med Karl-Johansvamp och spenat, serveras med
Kryddrostad potatis samt rödvinssky
Dessert
Chokladmousse på Vahlrona Gran couva med inkokt fikon
Kontakta oss för priser & mer information.
Förrätt
Carpaccio på lax serveras med sallad på mango och rostade sesamfrön
Varmrätt
Oxfilé med ragu på skogschampinjoner, smålök och rökt sidfläsk, serveras med pommes Anna och timjansky
Dessert
Cremé Caramell med hjortronmylta
Kontakta oss för priser & mer information.
Förrätt
Rökrimmad lax med senapsdressing, laxrom samt dillsallad
Varmrätt
Lammytterfilé med tryffelkokta linser samt potatispuré smaksatt med örter, serveras med tryffeldoftande rödvinssky
Dessert
Äpple och vaniljparfait
Kontakta oss för priser & mer information.
Förrätt
Gravad hjortytterfilé med vinaigrette på lingon och timjan
Varmrätt
Ungsbakad Torskrygg med rotfrukter och kantareller, serveras med Champagnesås smaksatts med blåmussel
Dessert
Hjortronparfait med blåbärskompott och chokladflarn
Kontakta oss för priser & mer information.
Förrätt
Swedish Tapas
Varmrätt
Pärlhöns bröst med skogsvamp och äpple samt körvelsås, smörrostad potatis
Dessert
Mjölkchoklad bavaroise apelsin och portvinskokta fikon med jul kryddor samt kräm anglaise
Kontakta oss för priser & mer information.